Toont alle 4 resultaten

Stromer fietsen

Stromer fietsen zijn e-bikes, gemaakt voor hoge snelheid, ook wel speed pedelecs genoemd. Bij Atlas Fietsen hebben we drie e-bike modellen van Stromer. Stromer is een Zwitsers bedrijf, opgericht in 2009. Het bedrijf was geïnspireerd door andere grote merken zoals Tesla, Apple en Google. In datzelfde jaar werd de eerste Strome e-bike gelanceerd. Doordat de e-bikes van Stromer zogeheten speed pedelecs zijn, kunnen ze een snelheid halen van 45 km/u halen. Dit betekent wel dat er een helmplicht is als je op deze fiets rijdt. Stromer e-bike staat bekend om de revolutionaire en innovatieve modellen. Bekijk ons assortiment op de website of lees hieronder meer over de elektrische fietsen van Stromer.

Stromer E-bike modellen

Bij Atlas Fietsen hebben we drie modellen e-bikes van Stromer: de ST1 X, de ST3 en de ST5. Alle drie de modellen hebben een maximale snelheid van 45 km/u. Daarnaast hebben alle drie de modellen een touchscreen in het frame verwerkt. Hierop zijn alle belangrijke gegevens te zien zoals de snelheid, de batterijlading en in welke stad de fiets staat. 

Dit touchscreen is bij de ST5 nog wat uitgebreider. Er zit een vingerafdrukscanner in verwerkt, zodat er geen sleutel meer nodig is om de fiets van het slot af te halen. Daarnaast kan je ook kiezen voor het ontgrendelen van je fiets door middel van de bluetooth functie van je telefoon. Dit zorgt ervoor dat je fiets automatisch op slot gaat als je er van weg loopt en hij gaat automatisch van het slot af als je aan komt lopen. Je kan je telefoon ook als tweede scherm gebruiken en plaatsen op het stuur. Je kan bijvoorbeeld navigeren met Google Maps. 

Stromer E-bike app

Naast de verschillende mogelijkheden die het touchscreen van de Stromer elektrische fietsen heeft, is er ook nog een app aanwezig. Met dank aan de app komen er nog vele mogelijkheden bij. Zo kan je met de app de fiets op slot zetten of van het slot afhalen, waar je ook bent, kan je door middel van GPS je fiets opsporen, zien hoeveel kilometers je hebt gereden en nog veel meer. Met behulp van de app kan je dus nog meer uit je fiets halen.

Benieuwd geworden naar de snelle e-bikes van Stromer? Kom dan langs in onze winkel in Zoetermeer of Alphen aan den Rijn voor een proefrit of meer informatie over de elektrische fietsen. Of bestel direct een van de e-bikes in onze webshop.