Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond

Kinderfiets
Kinderfiets kopen voor jouw kind? Bij Atlas Fietsen vind je een ruim assortiment goedkope kinderfietsen, variërend van fietsen voor de allerkleinsten tot tweewielers voor de wat oudere kinderen. Wil je dat jouw kind op een mooie, stevige fiets gaat rijden, dan koop je jouw kinderfiets bij Atlas Fietsen. Meer weten over de mogelijkheden op onze online fietsenwinkel? Neem een kijkje in onze collectie kinderfietsen, of lees hieronder verder over de mogelijkheden! 
Diverse kinderfiets maten kopen
Wanneer je jouw goedkope kinderfiets online wilt kopen, is het belangrijk dat je de juiste maat fiets kiest. Op onze online fietsenwinkel vind je dan ook diverse maten kinderfietsen. We willen je een zo’n ruim mogelijk aanbod bieden, vanwaar de tweewielers ook in diverse vormen en maten beschikbaar zijn. Een overzicht van de maten, zodat je een idee hebt welk model je voor jouw kind moet kopen:

10 inch: 85-100 cm – 1-3 jaar
12 inch: 95 cm – 2-4 jaar
14 inch: 100 cm – 3-5 jaar
16 inch: 105 cm – 4-6 jaar
18 inch: 110 cm – 5-7 jaar
20 inch: 115 cm – 6-8 jaar
22 inch: 122 cm – 7-9 jaar
24 inch: 130 cm – 8-12 jaar
26 inch: 145 cm – 10-14 jaar
28 inch: 150+ cm – 12+ jaar

Natuurlijk zijn deze kinderfietsmaten slechts een indicatie. Mocht je toch nog aanvullend advies willen om de juiste goedkope fiets voor jouw kind te kunnen kopen, kun je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken! 
Voor ieder kind een fiets!
Atlas Fietsen heeft er alles aan gedaan om voor ieder kind de juiste fiets te kunnen bieden. Wil je online een kinderfiets kopen, dan zit je hier goed. Kinderen zijn altijd dolblij met een nieuwe fiets. Toch heeft ieder kleintje een andere smaak. Zo willen jongens over het algemeen een andere tweewieler dan meisjes. Denk hierbij aan verschillende kleuren, maar ook aan verschillende modellen. Al met al zit er altijd wel een kinderfiets voor jouw kleintje! 
Extra tips bij kinderfietsen kopen
Als kinderfiets expert kunnen we jou net dat stapje extra op weg helpen. Wanneer je een fiets voor jouw kind wilt kopen bij onze online fietsenwinkel, is het goed om op wat extra dingetjes te letten. Zo is veiligheid belangrijk; uw kind moet normaal op- en af kunnen stappen. Ook het stuur moet niet te breed zijn. Prijs, kleur en afmetingen blijven ook altijd een klein stukje voorkeur. Wil je jouw kinderfiets kopen bij de kinderfietsenwinkel van Nederland, maar zit je nog met wat vragen? Neem contact op met onze klantenservice en bespreek de mogelijkheden met een specialist!