Atlas Fietsen is een internationale fietsenwinkel. Met drie Nederlandse vestigingen in Alphen aan den Rijn, Zoetermeer Leyens en Zoetermeer Rokkehage, stopt het namelijk niet. De bevlogen familieleden bezorgen namelijk ook in België.

Deze bevlogen familileden zijn Hedayat en Nemat; twee broers die in 2013 een fietsenwinkel begonnen. Het pand besloeg destijds niet meer dan 80m2, maar die kleinschaligheid heeft plaatsgemaakt voor een grootse onderneming. De ondernemers in hart en nieren hebben reeds een enerverende reis meegemaakt waarvan nog lang geen einde in zicht komt.

  • 2017 | Provinciewinnaar
  • 2018 | Provinciewinnaar
  • 2019 | Favoriete tweewielerwinkel van het jaar
  • 2020 | Best performance online

Winkel

Atlas Fietsen heeft alles onder één dak. Een bezoek aan onze winkel is voor de fietsliefhebber een echte belevenis! Een enorme winkel met testbaan voor stadsfietsen en e-bikes én een grote werkplaats. Nieuw setje kleding nodig? Neem rustig de tijd om te passen. Accessoires uitgezocht voor je fiets? We monteren ze direct! Nieuwe fiets nodig? Neem hem vandaag nog mee.

Werkplaats

Atlas Fietsen is niet alleen een winkel, maar ook dé servicespecialist voor alle mogelijke soorten fietsen. We hebben bijna alle onderdelen op voorraad, waardoor we reparaties en garanties vaak nog dezelfde dag kunnen afhandelen. Maak een afspraak en wij repareren of onderhouden jouw fiets terwijl je wacht. Wel zo makkelijk. Terwijl je wacht hoef je je bovendien niet te vervelen, maar kun je de mooiste fietsen bewonderen in onze showroom, of door onze enorme winkel vol kleding en accessoires struinen.

Webshop

Ondanks de ruime openingstijden toch geen tijd om naar de winkel te komen? Geen probleem: het complete winkelassortiment en zelfs nog een beetje meer vind je ook in onze overzichtelijke webshop. Kleding, onderdelen en accessoires besteld voor 20.00u worden dezelfde dag nog verzonden. Wanneer je online een fiets bestelt wordt deze in overleg bezorgd en ter plekke rijklaar voor je afgesteld!

Het succesverhaal van Atlas Fietsen: Van boerenschuur naar megastore

Wat biedt Atlas Fietsen jou?

Atlas Fietsen is vooruitstrevend en een welkome verfrissende wind voor iedere fietseigenaar of wannabe-fietser. Bij Atlas Fietsen helpen ze je aan een nieuwe fiets, inclusief alle benodigde onderdelen en accessoires, maar kunnen de broers je ook aan een tweedehands fiets helpen. Doordat gebruikte fietsen worden opgeknapt in de werkplaats kun je al een goede fiets aanschaffen voor € 99,-.

Voor werkgevers is er daarbij ook nog de mogelijkheid om te investeren in een bedrijfsfiets, waardoor je de wereld én werknemers een groot plezier doet. Gezonde en gemotiveerde werknemers, die de drukke files vermijden, wie wil dat nu niet?

Kortom, ben je op zoek naar een stadsfiets, kinderfiets, elektrische fiets, hybridefiets, transportfiets of moederfiets? Kom eens langs voor een proefrit en geniet van hun betoverende klantenservice. Zie jij jezelf al fietsen?

Refurbished Cortina Lief 26"
Refurbished Loekie Urban Heroes 16 inch