Atlas Fietsen is een internationale fietsenwinkel. Met drie Nederlandse vestigingen in Alphen aan den Rijn, Zoetermeer Leyens en Zoetermeer Rokkehage, stopt het namelijk niet. De bevlogen familieleden bezorgen namelijk ook in België.

Deze bevlogen familileden zijn Hedayat en Nemat; twee broers die in 2013 een fietsenwinkel begonnen. Het pand besloeg destijds niet meer dan 80m2, maar die kleinschaligheid heeft plaatsgemaakt voor een grootse onderneming. De ondernemers in hart en nieren hebben reeds een enerverende reis meegemaakt waarvan nog lang geen einde in zicht komt.

Uitblinkers in ondernemersland

2017 | Provinciewinnaar

2018 | Provinciewinnaar

2019 | Favoriete tweewielerwinkel van het jaar

2020 | Best performance online

Wat biedt Atlas Fietsen jou?

Atlas Fietsen is vooruitstrevend en een welkome verfrissende wind voor iedere fietseigenaar of wannabe-fietser. Bij Atlas Fietsen helpen ze je aan een nieuwe fiets, inclusief alle benodigde onderdelen en accessoires, maar kunnen de broers je ook aan een tweedehands fiets helpen. Doordat gebruikte fietsen worden opgeknapt in de werkplaats kun je al een goede fiets aanschaffen voor € 99,-.

 

Voor werkgevers is er daarbij ook nog de mogelijkheid om te investeren in een bedrijfsfiets, waardoor je de wereld én werknemers een groot plezier doet. Gezonde en gemotiveerde werknemers, die de drukke files vermijden, wie wil dat nu niet? 

 

Kortom, ben je op zoek naar een stadsfiets, kinderfiets, elektrische fiets, hybridefiets, transportfiets of moederfiets? Kom eens langs voor een proefrit en geniet van hun betoverende klantenservice. Zie jij jezelf al fietsen?